Üdvözöljük kedves látogató!

A SONAR búvárcsoport újra vízimentő-, búvár- és hajóvezetői tanfolyamot indít Mátészalkán.

Az oktatóink által tartott elméleti és gyakorlati képzésen megtanulhatjátok az elsősegélynyújtás, búvárkodás és a hajóvezetés alapjait, az újraélesztés módszereit és a vízből mentés technikáit!

Tantermi, medencés és nyílt vizi modulok követik egymást a tanfolyam során.

A tanfolyamoknak különböző előfeltételei vannak. Többek között egészségügyi alkalmasság, állóképességi szintmérés, tárgy felhozatala vízfenékről illetve úszási képességek tesztelése.

A vizimentő tanfolyamra csak úszni tudókat várunk, ugyanis a képzés tartama alatt nincs idő és lehetőség úszás oktatására a képzést vezetők részéről.

A tanfolyamok résztvevői írásbeli és gyakorlati vizsgát tesznek a képzések végén.

Az írásbeli vizsgák több tesztből állnak, melyek helyes kitöltéséhez elengedhetetlen feltétel a tanfolyam aktív részesévé válni, “együtt élni” a tanfolyam ritmusával.

A gyakorlati vizsga vizimentő tanfolyamon szárazföldi ellátásból, elsősegélynyújtásból, több úszásnemben, adott táv szintidő alatti megtételéből, vízből mentésről és szituációs feladatokból állnak.

Mindhárom tanfolyam gyakorlati vizsgájának van nyílt vizi modulja, ahol számot adsz oktatódnak a tanfolyam során elsajátított tudásanyagokról.

Sikeres vizsga esetén lehetőséget kapsz tőlünk, hogy valós helyzetben is próbára tedd, kamatoztasd a tanfolyam ideje alatt megszerzett tudásodat tapasztalt vizimentő, mentőbúvár és hajóvezető oldalán.

Sikeres vizsga esetén vizimentési és hajóvezetői feladatok ellátásában vehetsz részt a Mátészalkai Városi Uszodában, illetve a Tisza folyó üdülőhelyein.

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi telefonszámokon:

06-70/457-9933 és a 06-30/330-7248 

illetve az alábbi e-mail címen tudsz:

buvarcsoport@gmail.com

A tanfolyamok a megfelelő létszám esetén indulnak, az indulás időpontjáról a fenti elérhetőségeken érdeklődhetsz.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki érez magában elhivatottságot a vízimentő szakma elsajátításához!

Üdvözlettel: A SONAR csapata